tv

tv
[ti:'vi:] ( television ) televizion. 2. televizor (Dhënia e pamjeve dhe e figurave të ndryshme në largësi me një aparat të posaçëm, i cili ka ekran, punon me rrymë elektrike e me antenë dhe ka edhe pajisjet e radios për zërin. Programi i televizionit. Përhap (njofton, jep) me televizion.)
* * *
tv

English-Albanian dictionary. 2013.

Игры ⚽ Поможем решить контрольную работу

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”